woensdag 1 september 2010

Boo!

Hoi dames,


Vandaag 'ns geen kerstkaart, maar m'n allereerste Halloweencreatie.
Ik zag bij Hobbystempels.nl een leuke challenge:Maak 'n Halloween kaart en maak gebruik van 't voorbeeldspinneweb.Ik had nog nooit 'n Halloweenkaart gemaakt en 't leek me leuk om dat 'ns te proberen.Ik heb ook al sinds tijden 'n setje Halloweenstempels van House Mouse liggen, die nodig 'ns ingewijd moesten worden :O) Dit leek me wel 'n goed moment om dat te doen.
Ik heb geen speciaal Halloweenpapier in huis, dus heb ik 't gedaan met reststukken papier in de goede kleuren.Ik heb 't spinnetje voorzien van beweegbare oogjes en 'n paar zilveren accentjes.
Onder de uitgeponste rand zit zwart kant.Je kunt 't niet zo goed zien op de foto, maar 't zit er echt.Wat paars bolletjesband en de zwarte kraaien maken 't geheel af.
Ik vind 't wel 'n schatje geworden.Jullie ook?

gr.Yvonne

7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem helemaal te gek! Het maakt helemaal niets uit of je speciaal Halloween papier hebt. Hij is helemaal in de juiste sfeer. Hoe heb je het spinneweb gemaakt? En wat is die paarse rand op de stans? Heb je die erop getekend? en die spin: brrrrrrr.
  super!!!

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Alie,

  Dankje.
  Dat spinneweb staat op de site van Hobbystempels.nl.Ik heb 't plaatje opgeslagen en uitgeprint op 't oranje papier.Daarna heb ik 'm ingekleurd.Die paarse rand is bolletjesband op z'n kop haha.Grappig he!Als je de foto vergroot, zie je 't beter.
  Die oogjes hebben wel wat he?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb niet zoveel met Halloween maar de kaart is wel goed gelukt hoor. Ik denk dat Alie het randje bedoeld naast de Mouse, het lijkt me getekend klopt dat? Past goed bij de paarse bolletjes. Ik vind de kraaien het geheel ook mooi afmaken!!
  Compliment.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, ik bedoel idd die op de witte stans. Dat band zie je wel goed dat het bolletjesband is. Erg leuk. Op die manier ben je snel door je band heen. Maar je hebt vast een flinke voorraad gekocht.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb je idd. verkeerd begrepen.Dat randje heb ik met 'n gelpen getekend.Ik heb ze al jaren, maar dit is de 1e keer dat ik de paarse gebruikt heb.
  Dat bolletjesband is nog lang niet op hoor, want ik heb er idd.een leuk voorraadje van gekocht.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk Yvonne dat je mee hebt gedaan met de uitdaging! Je kaartje is prachtig geworden! Je hoeft echt geen halloweenpapier te hebben. Je hebt heel goed de sfeer te pakken gekregen.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. en of het een schatje is geworden yvonne!!
  Ik las net dat je de vorige keer de challenge van Creat4fun gewonnen hebt, van harte proficiat met je prachtige stempel die je toen gewonnen hebt;D!

  BeantwoordenVerwijderen