maandag 17 oktober 2011

Zelfgemaakte knoopjes.Hoi dames,

'n Dagje te laat, maar niet minder leuk :O)
Ik heb wat zitten spelen met Ranger Shrink plastic.'n Poosje geleden zag ik 'n filmpje over dit goedje en vond 't zo leuk, dat ik 't zelf ook 'ns wilde proberen.
Wat heb ik gedaan?
Ik heb met StaZon wit en zwart op 'n vel Shrink plastic gestempeld en even laten drogen. Daarna heb ik met 'n Nestabilitie de rondjes uitgestanst. Vervolgens heb ik er met 'n perforator grote gaten in gemaakt; Kleinere gaatjes krimpen weer dicht en da's niet de bedoeling.
Toen kon de magie beginnen haha. Met m'n heattool heb ik de cirkeltjes verwarmd. Eerst begon 't helemaal te kronkelen, maar later trok 't gelukkig weer bij. Om de knoopjes mooi plat te krijgen, heb ik meteen na 't verwarmen wat druk uitgeoefend met 'n acrylblok. Met dit als resultaat. Ik ben er erg van gecharmeerd....jullie ook?

gr.Yvonne

6 opmerkingen:

 1. Ha ha, je raadt nooit wat er naast me op het bureau ligt. Knoopjes van krimpfolie. We hebben wel dezelfde smaak. Ze werden bij mij een beetje ovaal. Had jij dat probleem niet? Ook had ik beter niet mijn snijmat er onder kunnen laten. Deze bobbelt nu van de hitte. Neem deze tip ter harte.
  Ik vind ze erg leuk geworden. Binnenkort laat ik de mijne zien.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie. Wat leuk. Zou dat ook met sheets gaan? Ga ik gewoon eens proberen. en wat grappig dat G hetzelfde idee op hetzelfde moment heeft, haha

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, da's wel heeeel toevallig. Bij mij zijn er ook 'n paar mislukt, o.a. 'n ovale en eentje waar meerdere gaten in vielen....
  Ik had er 'n craft sheet (Ranger) onder liggen en dat werkt prima.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dames, ik ontvang op 't moment geen email. Als 't dus wat stil is, weten jullie waarom.

  grrrrrrr. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alie, wees maar voorzichtig, ik denk dat een gewoon sheet alleen maar smelt.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kan 't altijd proberen toch?
  Yvonne, moet je Brammetje straks weer van stal halen. Geen email. Daar móet je iemand voor kunnen aanklagen

  BeantwoordenVerwijderen