donderdag 6 oktober 2011

Hardware.Hoi dames,

Dit is (voorlopig) mijn laatste pimpprojectje.
Deze theedoos heb ik al 'ns eerder gepimpt, maar 't werd tijd voor 'n update.
Ik heb 'm matzwart gespoten en daarna van sierbeslag voorzien. Dat had allemaal verschillende kleuren en dat heb ik met goudverf behandeld. Ik heb er voorzichtig met 'n schuursponsje + een beetje verf op zitten deppen.Het resultaat doet 'n beetje vintige-achtig aan.
Bovenop heb ik chipboard+ embossingpoeder gebruikt.'n Paar voetjes van Tim Holtz en 't geheel doet lekker chique aan.Het gebeurt niet vaak, dat ik iets pimp zonder papier te gebruiken. In dit geval was 't gewoonweg niet nodig. Toch?

gr.Yvonne

5 opmerkingen:

 1. Ooooh, wat een beauty. Hij lijkt wel donkerblauw. En die pootjes vind ik ook al het einde. Dat brengt me op een idee. Ik zag ze al eerder bij je, maar ik wil graag weten waar je die gekocht hebt.
  En wat voor hardware zit er nu in?

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje.
  Deze box feet kun je in verschillende winkels krijgen. O.a. in die winkel in Ommen,waar je die workshop gaat volgen. Ik heb er wat grotere "ijzerwaren" in van o.a. Tim Holtz..:O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden!! Schitterend dat sierbeslag. En die pootjes maken het helemaal af.
  Ben wel een beetje teleurgesteld.....waarom is dit voorlopig het laatste pimpproject? Moeten wij je misschien voorzien van voorwerpen? Die wij dan natuurlijk gepimpt en wel terug krijgen. Ik wil me best wel opofferen hoor. Jij dan Alie?

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou je het zegt.... ik heb hier nog een stel kale ladenkastjes staan.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij nader inzien, heb ik toch nog 'n kastje gevonden. Pfffff, daar kom ik mooi mee weg.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen