zondag 23 oktober 2011

WAUW!Hey dames,

Zoals jullie weten, zit m'n freubelhok gedeeltelijk onder de grond.Op ooghoogte zit 'n raam, waar de katten graag zitten om naar buiten te kijken.Vorige week zat JoJo als versteend naar buiten te staren. Ik vroeg me natuurlijk af waarom en heb ook even gekeken.Het werd me meteen duidelijk; Op nog geen meter afstand stond deze prachtige pauw te scharrelen.Snel de keuken in om 't fototoestel te pakken en nog sneller terug de kelder in om 'n foto te maken.Omdat er gaas voor m'n raam zit, werd 't niet zo'n hele mooie en ben ik naar buiten gegaan. Gelukkig zat 'ie er nog en heb ik 'm beter kunnen fotograferen.

Schijnbaar vindt 'ie het wel interessant om langs te komen, want ondertussen is 'ie al 'n paar keer vaker geweest.Ik vind 't een prachtig dier en wat mij betreft mag 'ie wel vaker voorbijkomen.Leuk hoor, al die dieren die gezellig even aan komen wippen. Kippetjes, vogels, eekhoorntjes en nu deze pauw....

gr.Yvonne

6 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een beauty. Waar komt ie vandaan of weet je dat niet. Mooie plaatjes heb je van hem geschoten. Want dit moet haast wel een manlijk exemplaar zijn, zo mooi. Maar goed dat onze viervoeter niet bij jou rondscharrelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie vogel!!Ik heb ooit in Duitsland een mooie voor de lens gehad. Probeer eens wat dichterbij te komen. Weet je niet waar hij van is? Misschien kun je hem dichterbij lokken met brood of vogelzaad?
  Ja Alie, wij weten wel wat Lady er mee gaat doen. Op haar menu zetten denk ik, ha ha.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was al aardig dichtbij; Op z'n metertje of 3.Ik vermoed, dat 'ie van een van onze buren is. Van hetzelfde baasje als de kippetjes van laatst.Ondertussen is 'ie alweer langsgeweest en heb ik 'm wat vogelvoer gegeven.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk al die diertjes rond huis. Het enige dat ik nog wel eens zie op de hobbyzolder is een musje dat nieuwsgierig door het raampje gluurt.
  Ons kipje is al 2 weken verdwenen. We vermoeden dat ze niet meer in leven is en als voer heeft gediend. Jammer hoor. Het was zo'n lollig beestje.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, dat meen je niet. Hebben jullie soms 'n viervoetige buurvrouw die Lady heet? Dan heb ik zo'n donkerbruin vermoeden.....

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeee, wordt hier even mijn lieve schattige pupje zwart gemaakt. Dat doet ze zelf wel hoor, haha.
  Maar wat sneu voor je kipje. De buurman heeft ook niet zitten bbqen? Het lijkt me toch dat ze zelf jullie tuin niet uit kon komen. Of misschien met een beetje gefladder? Komt er nog een nieuwe?

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen