zondag 30 oktober 2011

Uitgevoerd werk.Goeiemorgen dames,

Wat zijn we gisteren druk geweest met 't opbouwen van m'n nieuwe bureau.
Volgens de beschrijving zou 't een uurtje duren, maar wij zijn toch zeker 2,5 uur -met alleen 't bureau- beziggeweest.In zo'n kleine ruimte loop je elkaar constant voor de voeten en dan schiet 't gewoonweg niet op.
Op bovenstaande foto kun je zien zoals 't de afgelopen jaren was.Dit is 'n oude foto; Toen was 't bureau nog nieuw en aan 1 stuk.


Op deze foto kun je de toestand zien na 't weghalen van de gordijnen. Ooooh, wat zaten er veel spinnenwebben en stofnesten achter :O( Maar ja, ze hangen er niet voor niets. Die leidingen zijn nou ook niet bepaald 'n sieraad voor 't oog te noemen.
JoJo zag haar kans schoon om 'ns een kijkje "achter de schermen" te nemen. Altijd leuk om iets te zien, wat je al jaren niet meer gezien hebt....
Toen begon 't opbouwen van 't nieuwe bureau. Het verliep langzaam, maar gestaag totdat we bijna klaar waren.Een van de verbindingsschroeven was nl. kapot en er zaten geen reserveschroeven bij.Het was 'n apart modelleke en die hadden we zelf niet liggen.Om er toch aan eentje te komen, hebben we 'n oude kast moeten gebruiken voor 't onderdeel. Het bleek 'n zeer vitaal onderdeel, want toen we 't eruit haalden, viel de hele kast uitelkaar. Gelukkig stond 'ie in de schuur....En zo ziet 't er nu uit!
'n Mooi wit en vooral groot bureau met extra ruimte op 't werkblad.
Je zou je bijna directeur gaan voelen haha. Ik ben er helemaal happy mee
en voel me de koning te rijk.

gr.Yvonne

3 opmerkingen:

 1. Hey directrice. Het ziet er geweldig uit. Wel fijn dat de gordijnen weer hangen. Maar je hebt een prachtige werkruimte nu. Het ziet er heel chique uit. Handig zo'n kast voor reserve-onderdelen trouwens. Ik hoop dat je er nu lekker kunt surfen en andere dingen doen.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er weer prima uit. Mooi dat witte bureau!! Was het een Ikea-model (ik doel daarmee op het opbouwen)? Dat zet altijd lekker in elkaar, maar niet heus. Maar goed, je hebt aan alle moeite wel iets leuks overgehouden. Ben benieuwd wat je gaat maken van die kast die nu uit elkaar ligt. Dat moet toch een enorme uitdaging voor je zijn?

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij hebben alle bouwtekeningen van tegenwoordig 'n hoog Ikea gehalte. Allemaal even duidelijk en logisch....
  Die andere kast staat alweer in z'n normale stand. Chris heeft 'm gisteren meteen voorzien van 'n verstevigingsplankje.Ziet er niet uit, maar werkt prima :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen