zondag 21 juli 2013

De kristallen bol van Gerrittina...

 
.......is er een van 't betere soort.
Vorige week kon ze me nl. al voorspellen, dat er 'n art journal aan zat te komen.
En ze had helemaal gelijk!
Ik had m'n journal al 'n aantal weken in huis, maar had nog geen tijd om eraan te beginnen.
Gelukkig heb ik er nu wel de tijd voor gevonden, want oooooh wat is dit leuk om te doen.
Ik heb bewust 'n kleiner formaat uitgezocht (21x13cm), want dat leek me makkelijker om mee te beginnen. Zulke grote witte pagina's zijn toch ietwat intimiderend...
Ik heb de achtergrond met Dylusions spray gemaakt en had meteen 't hele journal beïnkt. De 2e pagina zat vol met vlekken, maar dat heb ik verholpen met 'n laag gesso en acrylverf. Daar zie je dus niets meer van :O)
Daarna heb ik 'ns heerlijk zitten neuzen in m'n stempelvoorraad en heb me helemaal uitgeleefd....heeerlijk. Wat 'n verademing!
Met distress markers heb ik  de bloemen en 't vogeltje van kleur voorzien. Die laatste vind ik zo schattig he....zo'n klein, fluffy bolletje.
De witte accenten zijn met 'n Sharpie pen getekend. Da's een hele fijne, want die is echt intens wit.
De tekst komt recht uit m'n hart; Die mocht dus wel op de 1e pagina staan.
Ik had al zo'n vermoeden, dat ik dit erg leuk zou gaan vinden. En G. zat dus helemaal goed met haar voorspelling. Ze heeft me overigens zelf ook geïnspireerd met haar prachtige creaties. Als zij er niet mee begonnen was, had ik dat ws. ook niet gedaan. Dat bloggen werkt zeer aanstekelijk....
 
Tot slot heeft Rossi nog 'n tip voor warme dagen: Volg mijn voorbeeld!
 


gr. Yvonne

2 opmerkingen:

 1. Ook gij Rossi? Dat werkt inderdaad aanstekelijk. Het zal me benieuwen wanneer de eerste naaimachines aangeschaft worden, haha. Maar dat zal wel niet gebeuren.
  Ik vind dit een leuk geheel geworden. Mooie stempels, mooie kleuren en tekst. en het leuke is, dat je het voor jezelf doet. Dat maakt het allemaal nog interessanter. Zo'n journal is niet zomaar vol, dus we hebben nog wat te genieten.

  Gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het toch fijn om gelijk te krijgen!!! :0) Vooral als ik eindresultaat zo zie. Mooi geworden. Fijne kleuren, super stempels! Ik kan niet wachten op de volgende....

  Gr. Gz

  BeantwoordenVerwijderen