zondag 19 december 2010

Kerst tassie

Hoi allemaal,


Na 't maken van 'n paar kadodoosjes heb ik ontdekt, dat ik dat gefreubel op de vierkante centimeter erg leuk vind. Vandaar dat ik 't nu 'ns met 'n tasje geprobeerd heb.
Een van m'n trouwe blogvolgsters heeft voor mij 'n aantal blanco tasjes uitgesneden met haar Silhouette. Ik heb deze bekleed met wat kerstpapier, bolletjesband en 'n kerststerretje van Marianne Design. Uit hetzelfde papier heb ik 2 boompjes geknipt en met foamtape bevestigd voor 'n 3D-effect.

De achterkant heb ik simpel gehouden en ziet er zo uit:

Ik heb 'n klein flesje parfum gevonden en dat past precies.Nu maar hopen, dat m'n schoonmoeder er net zo van gecharmeerd is als ik.
Dat gaat wel lukken, toch?

gr.Yvonne

3 opmerkingen:

 1. Nou, als ze dít niet weet te waarderen, dan weet ik het ook niet meer. Ik vind hem helemaal super! Precies genoeg toeters en bellen. Was het nog lastig om het papier op de maat van het tasje te snijden?
  Met dit cadeautje kun je je overal wel vertonen.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk tasje. Als je schoonmoeder dit niet kan waarderen dan heeft ze geen smaak!! Ha ha. Nee, ik denk dat je zeker punten bij haar gaat scoren. Mooi papier ook!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 't tasje gewoon overgetrokken en toen iets kleiner uitgesneden.Ik kleed 'm eerst aan en dan zet ik 'm pas in elkaar.
  M'n schone moeder kan 't wel waarderen; Anders had ik er ook geen eentje voor haar gemaakt :O)

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen