woensdag 8 december 2010

Christmas mail.

Hoi allemaal,

Tussen de bedrijven door heb ik wat tijd gevonden om te freubelen. Ik heb eigenlijk genoeg kerstkaarten voor dit jaar, maar kon 't niet laten om er nog eentje te maken.
Dit schattige stempeltje is van Penny Black.Volgens mij is dit 'n echte kerstklassieker, want ik zie 'm overal opduiken.Is ook niet gek, want 't is ook 'n schatje.
Ik heb 't afdrukje voorzien van 'n laagje Flowersoft en 'n paar dew drops. Van dat laatste heb ik onlangs 'n voorraad aangeschaft, want ik vind ze prachtig.Eigenlijk nog mooier dan plakparels, maar deze dew drops zijn jammergenoeg niet zelfklevend.
Het merk van 't papier kan ik jullie niet vertellen, want ik had 'n aantal halve vellen gekocht en 't merk was er al vanaf gesneden. Ik was eigenlijk van plan om dit jaar geen nieuw papier aan te schaffen, maar kon 't gewoonweg niet laten. Ik ben dus ook gezwicht door de verleiding..... ik ben gelukkig ook maar 'n mens haha.
De kerstroos en de swirl zijn van Marianne Design en 't sentiment is can CC design.
Tot slot nog 'n prachtige sparkle brad en klaar is Vonne :O)

gr.Yvonne

6 opmerkingen:

 1. Ik geloof dat het papier is van Imaginsce, want ik heb het ook :0)
  Ik vind hem prachtig. Ja en het afdrukje blijft leuk. dit soort stempels blijft het volgens mij altijd wel doen. Die dewdrops zijn inderdaad erg leuk. Hoe heb je ze bevestigd? Met glue dots? Deze kaart is weer helemaal een applaus waard, klap,klap,klap.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alie, dat zou best 'ns kunnen. Ik heb ze bevestigd met Aleene's Tacky glue.Echt superspul....ik plak er m'n knoopjes ook mee vast.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart en helemaal mijn stempel ;) Ik ben ook dol op Penny Black. Mooi gedaan en een leuke sketch.
  groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een hele leuke kaart Yvonne!! Dat papier is helemaal leuk (ik heb het namelijk ook). De bloem met die brad is helemaal geweldig. Complimenten!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Yvon,

  Al een tijdje niet op je blog geweest maar wat heb je een leuke dingen gemaakt!
  Wat mijn blog betreft, geen idee wat die reclame is, heb er verder nog geen klachten over gekregen, heel vreemd.

  Groetjes Inky

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig zeg, dat we alledrie hetzelfde papier hebben.'t Verbaast me eigenlijk ook niet zo, want we hebben nou eenmaal erg goeie smaak :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen