zondag 25 mei 2014

The birds.

 
Goeiemiddag dames,

De pimpelmezen die vorige week bij Gerrittina zijn uitgevlogen, zijn zomaar in mijn keldertje geland. En ja, zo'n kans laat ik natuurlijk niet lopen.
De achtergrond is wederom gemaakt met structuurpasta en verschillende kleuren acryl.
En ik heb mijn 1e Memory box stans gekocht; De cirkeltjes links en rechtsboven.
De rest van de figuren zijn van Tim Holtz en uitgeknipte Dylusions stempels. De vogels zijn ingekleurd met Gelatos....ook 'n primeur.
Prettige zondag!

gr.Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Ha, ik geloof dat ik eventjes met molentjes loop. Wat is nou weer Gelatos. Maar ja, bijblijven lukt mij toch niet bij deze hobby. Ik vind de tweeties geweldig en jij hebt vandaag ook al wat met kranten zie ik. Wat valt er weer veel te zien op deze. Klapperdeklapklap

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelatos lijken wel 'n beetje op 'n lippenstift........maar dan voor op alles,behalve je lippen. Ook ik gebruik geen kranten, maar speciaal aangeschaft papier van Bazzil.

   gr.Yvonne

   Verwijderen
 2. Wauw wat een prachtig schilderij. Lekker veel kleurtjes, daar wordt een mens vrolijk van. Ik zie iedere keer weer nieuwe dingen. Erg mooi gedaan. Leuk dat de gelatos jouw hobbykelder ook hebben bereikt. Dat belooft weer wat voor de toekomst. Ik ben trouwens blij dat mijn pimpelmezen goed terecht zijn gekomen en bij jou mogen uitrusten van dat hele eind vliegen. :0)

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is de huismus toevallig verwant aan de postduif dat ze de weg zo goed wisten? Verwen ze maar goed hoor.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen