zondag 11 mei 2014

Tags.


Goeiemorgen dames,

Ik kwam in 't Craft Stamper magazine weer leuke ideeën tegen. De linkse tag is 'n direct gevolg van 't lezen van dit blad. De achtergrond is gemaakt met de Gelli Plate, de rechtse overigens ook.
Heb me heerlijk uit kunnen leven met allerlei stempels. Het blijft me verbazen, hoeveel je er kwijt kunt op zo'n tag. De paddenstoelen komen van iemand, die ze dubbel had aangeschaft..............op dezelfde dag nota bene :O)
Dat kwam mij wel goed uit, want ze heeft me geïnspireerd om nog wat meer stempels van dit merk te kopen. Niet dat ik zoveel aansporing nodig heb.........hihi.
Het is vandaag ideaal weer om te freubelen; Ik ga dus snel aan de slag.
Prettige dag!

gr.Yvonne

7 opmerkingen:

 1. Ja, dat jij je lekker hebt uitgeleefd is wel duidelijk. Ik vind die paddenstoeltjes prachtig, en waar heb je dat schattige spookje vandaan? Ik tel de stempels die je erop hebt staan maar niet eens. Maar er gaan ook veel makke paddestoelen, spookjes en uilen in een hok he. Veel plezier met freubelen. Ik ga weer een blokje in elkaar zetten

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat spookje komt uit 'n Halloweensetje van Inkadinkado. Ik heb 'm een wit "laken" gegeven door 't te stempelen en uit te knippen. Hij is leuk he!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij is echt charming. Vooral die kromme neus, haha. Het is een leuk geheel en die linker ook. Ook weer kleurtjes waar je vrolijk bij wordt met dit sombere weer

   gr. Alie

   Verwijderen
 3. Wauw, ze zijn schitterend. Mooie kleuren, mooie achtergronden. De stempels zijn geweldig leuk. Het spinnenweb met de uil op de voorgrond is erg leuk gedaan. Nooit geweten zo`n goede invloed op jou te hebben. Maar ik ben er blij om. ¦O) Ook de Jofystempels zijn leuk bewerkt. Fijn om te zien dat jullie niet stil zitten als ik een weekendje weg ben.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat dacht je wat! We zijn speciaal voor jou zo druk in de weer geweest als welkom terug in Nederland. Je hebt het wel goed geschoten, het slechte weer ontvlucht en het mooie zomerweer tegemoet.
   Welkom thuis

   gr. Alie

   Verwijderen
  2. Dank jullie wel. Het voelt als een warm bad.... ook wel nodig hier in Nederland. Ha ha. Het was in Rome 27 graden. Ik zal je de foto's binnenkort laten zien als bewijsmateriaal. Gelukkig wordt het de komende tijd ook hier weer warmer.

   Gr. GZ

   Verwijderen
 4. Prachtig deze kaarten. Mooie kleuren. Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen