woensdag 14 mei 2014

Mijn eerste ATC's.
Hoi dames,

Ik heb me aan 'n nieuwe "uitdaging" gewaagd; Het maken van ATC's.
Ik zat er al 'n tijdje over te denken, want 't leek me reuze leuk om te doen.
En dat is 't dus ook :O)
De enigste regel is, dat 't kaartje de afmeting heeft van 2,5"x 3,5". Ik ben op zoek gegaan naar 'n ATC club en kwam er hier eentje tegen. Ze hebben iedere maand 'n ander thema en dit keer is 't.......vogels.
Je stuurt 3 ATC's op en dan krijg je er ook weer 3 terug. Ik ben van plan om 'n hele verzameling aan te leggen. Leuk hoor, iedere maand 'n verrassing in de bus.

Prettige avond.
gr.Yvonne

3 opmerkingen:

 1. Surprise. Weer een Rossiblog op de woensdag. Wat een leuke uitdaging. Nou, ik moet zeggen dat ik deze eerste exemplaren geweldig vind. Vooral die kip, haha, wat is die mooi. Op dit formaat kun je toch ook nog heel wat kwijt. Hoe heb je die wolkjes gemaakt? Zo'n verrassing op de mat elke week is inderdaad erg leuk. Hoe werkt dat. Wissel je met een vast persoon uit? Of rouleert dat. Zo kun je een leuke verzameling opbouwen.
  Bij quilters heb je ook zo'n systeem. Siggyruil heet dat. Stuur je een blokje met je naam en een afbeelding die alleen jij maakt op en krijg je er ook een terug. Dat is wereldwijd. Kun je na een paar jaar een hele quilt ermee maken, want die dingen hebben ook wereldwijd een vaste maat.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wolkjes zijn met acryl verf gestempeld. Ik wilde ze met bleekwater doen, maar daar was de fut uit. Nooit geweten, dat dat kon :O(
  Je weet niet, wat je terug gestuurd krijgt. Dat blijft 'n verrassing....leuk hoor.
  En dat ze dat ook met 't quilten doen, is ook al zo leuk. Lijkt me erg bijzonder, zo'n internationale quilt.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg. Ik vind het heel erg wennen op zo'n klein formaat. Maar dat is natuurlijk ook de uitdaging. Je bent er goed in geslaagd om er wat leuks van te maken. De ontvanger zal aangenaam verrast zijn. Ik dacht ook dat de wolkjes met bleekwater waren gemaakt trouwens. Ziet er goed uit hoor. Blijf vooral meedoen aan dat clubje.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen