zondag 6 oktober 2013

Imagine.


Hoi dames,

Vandaag staat 't vogelthema weer centraal. Ik heb erg lang moeten zoeken naar deze Magenta stempel, maar heb 'm dan eindelijk kunnen bemachtigen.
Als je na 'n maandenlange zoektocht eindelijk de felbegeerde stempel in huis hebt, voel je je de koning te rijk.Ik ben er dan ook helemaal happy mee :O)
Ik heb 't kader gesneden met de Arch Frame movers and shapers van Master Tim. Af en toe koop ik toch nog wat stanzen, want de Cameo kan jammergenoeg niet alles snijden. Het paarse Kraft Core papier was ook te dik voor m'n favoriete apparaat.
Om 't geheel nog kleuriger te maken, heb ik er wat stansjes en geponste bloemetjes op geplakt.
Tot slot nog wat ijzerwaren en klaar is m'n vogeltjestag.
Ha, wat zijn 't toch schattige tweeties.....

gr.Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Zijn al die vogeltjes één stempel? Hij is erg leuk geworden je tag. Mooie frisse kleurtjes weer en leuke details. Misschien kunnen de tweety's even over komen vliegen naar Enschede om Lady van haar knagende honger af te helpen? Hoeft ze ook niet in de keukenkastjes te jagen, haha.

  gr Alie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is 1 stempel.....leuk he!
   En die tweeties blijven lekker bij mij. Die wil ik voorlopig niet afstaan. Ook niet aan 'n goed doel, dat Lady heet hihi.

   gr.Yvonne

   Verwijderen
 2. Ha Yvonne,
  Vrouwtje zei dat er wat lekkers voor mij klaarstaat op dit blog. Maar ik zie het al. Mjammie, hap slik.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooooooi. Mooie kleuren heb je gebruikt. Ik vind het een gaaf stempel. Alle embellies doen het weer goed in het geheel. Kortom: goedgekeurd!!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen