zondag 18 augustus 2013

Encourage your hopes....

 
 
Goeiemiddag dames,
 
Vandaag zien jullie deel 1 van 2 gelijkende pagina's. (qua thema en kleur)
Deze pagina heb ik helemaal met Distress inkt producten gemaakt. Alleen 't zwarte is met Versafine gestempeld. Die laatste heeft tot nu toe de voorkeur, want die drukt 't mooiste af.
Alleen op papier waar 'n laagje gesso op zit, wil 't niet altijd goed gaan. Misschien moet ik 't met iets anders proberen, maar heb geen idee welke inkt daar voor geschikt is.
Iemand 'n idee?
 
gr.Yvonne

3 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan Yvonne,grappig om ze op een hek te zetten. Leuke combinatie van stempels ook.
  Mijn stempels lukken ook niet altijd even goed. Vooral als de gesso niet vlak is aangebracht krijg ik het niet goed. Soms teken ik de afdruk een beetje bij. Meestal gebruik ik Archival.
  Ik ben benieuwd naar deel 2.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh, wat een schattige katjes. Inderdaad heel leuk om ze op dat hek te zetten. En die knoopjes maken het ook helemaal af. Ik heb nog nooit op gesso gestempeld. Misschien moet je dat rollen met een inktrollertje zodat het helemaal glad is? Is Stazoninkt wat?
  Ik kijk ook uit naar deel ll. Moeten we daar een week op wachten?

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarschijnlijk zit die gesso er niet zo glad op, omdat ik 't er van 'n afstandje op gooi....hihi. Ben daar niet zo precies in. Dan moet ik alweer zoveel nadenken bij wat ik aan 't doen ben en dat is nou net niet de bedoeling.
  Vind 't veel te lekker om 'n beetje te klaaien...

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen