zondag 30 juni 2013

Ladekastjes deel 2 


 
 

Goeiemiddag dames,
 
Hier volgt het 2e deel van m'n kastjesproject. Deze kastjes waren bekleed met roze , blauw en oranje papier. Op zich erg leuk, maar 't paste totaal niet bij de andere kastjes en dan zit er maar 1 ding op.
Opnieuw bekleden met passende kleuren papier. In dit geval heb ik Prima Engraver gebruikt....erg mooi papier en ook 'n stuk rustiger om naar te kijken.
Bij de Xenos heb ik kastknoppen gekocht en met goudkleurige verf gesponst. De planken zijn van washi tape voorzien. Erg leuk en handig in gebruik en ook nog 'ns niet duur.
Nu is alles in vintage stijl en ik ben er erg blij mee.
Hoewel ik het bekleden erg leuk vind, ben ik blij dat 't klaar is.
Dat heet.....als ik me niet weer wat nieuws bedenk :o)
 Fijne zondag!

gr.Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Ooooh, wat ziet dat er mooi uit! Bijzonder gelikt moet ik zeggen. En je stempels zo mooi uitgestald. Ja, nu sla ik echt helemaal groen uit en de caravan staat vol stoom. Wat heb je daar een werk aan gehad zeg. Maar ik kan me voorstellen dat je het ook leuk vond om te doen. Wat zijn die dingen die daar tussen die twee planken liggen? Het lijken wel cd doosjes. Of zijn dat je stanzen? Nou er valt genoeg te zien in jouw kelder. Je gaat daar gewoon voor je genoegen zitten lijkt mij.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn opbergdoosjes voor m'n UM stempels. Die dingen zijn zo handig in 't gebruik.Ik krijg er over 'n tijdje ook nog wat dikkere van. Die zijn voor m'n houten stempels.Heb ik die ook netjes opgeborgen.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat staat dit super!! Ik ben echt jaloers hoor. Mocht je je vervelen........pimp je ook zolders? Wat ziet dit er geweldig uit. Ik heb vorige week een beetje opgeruimd en nu is het alweer een zooi. Hoe doe je dat toch?
  Wat ga ik nu doen? Weer iets maken of toch eerst opruimen? Dilemma..... :0)

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen