zondag 23 juni 2013

Ladenkastjes gepimpt.


Goeiemiddag dames,

Dit zijn dus die leuke ladekastjes van de Kwantum. Je weet wel, die voor mij echt onweerstaanbare kastjes en dan ook nog in de aanbieding ook. Dan is er geen houden meer aan...haha.
Het pimpen van allerlei houten voorwerpen blijft leuk om te doen. In dit geval heb ik er MME en Prima Marketing papier voor gebruikt met 'n matje van kraftpapier.
Op sommige stukjes heb ik 'n stempel gebruikt.Dat maakt 't wat meer in balans.
Het kastje linksboven had Tilda papier, maar heeft nu ook MME papier. Het kastje rechtsboven is nog in oude staat, maar niet meer voor lang.
Her en der heb ik wat mooie tekstborden opgehangen. Da's momenteel helemaal in, want je kunt ze in verschillende winkels krijgen.
Tja....en toen was de ene muur in vintage stijl en de andere dus niet. Daar ben ik nu dus druk mee aan de gang......leuk! Als je 'n beetje met je spullen gaat schuiven, houd je 'n hoop ruimte over. En dat, zonder dingen weg te doen. Daar was ik nogal verbaasd over....
In 't echie is 't stukken mooier, maar in de kelder heb ik geen goed licht. Desondanks kunnen jullie je er wel wat bij voorstellen, denk ik zo.
Ben benieuwd, wat jullie ervan vinden.

gr.Yvonne

3 opmerkingen:

 1. O, ooo,ooooooo. Ik word op mijn wenken bediend. Heb ik net Yvonne laten weten dat ik zooooo nieuwsgierig ben naar haar projectje en of ze please please een tipje van de sluier wil oplichten: zit ik een beetje doelloos met mijn telefoon te spelen en krijg ik in ene een mailtje van Rossi dat er weer een blog te bewonderen is. En ooooh wat is dat de moeite waard. Er komt stoom uit mijn oren van jaloezie, zo leuk ziet dat keldertje er nu uit. Ik vind het een geweldige wand en waarachtig zie ik lege vakjes. zucht..... Ik ben zeer benieuwd naar de volgende wand. Al die leuke dingetjes daar ook zo neer gezet, nogmaals, zucht.....

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik vond het ook al verdacht stil in die hoek. Nu weten we waarom. Geweldig!! Ik ben groen van jaloezie, voor stoom is het warm op mijn zolder. En inderdaad, lege vakjes. Daarover ben ik nog meer jaloers...... Of zou alles aan die andere wand hangen? :0)

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er supergezellig en praktisch uit Yvonne!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen