zondag 27 maart 2011

Have a great day.Goeiemiddag dames,

Ik kwam dit stempeltje onlangs tegen in m'n voorraadje en vond 'm zeer toepasselijk voor de tijd van 't jaar.Daar kwam ook nog bij kijken, dat ik 'm nog nooit gebruikt had terwijl ik 'm al 'n aardig tijdje in m'n bezit heb.Volgens mij heb ik nog wel meer van zulke stempels (schaamschaam) Het zal jullie wel niet geheel onbekend voorkomen, toch?

Stempel: Lili of the Valley
Ticket: Uit de printer
Ingekleurd met:Copics
Papier: MME Stella and Rose "Gertie".
Bloemetjes:Prima Marketing
Blaadjes: Crealies, mijn favoriet op 't moment :O)
Embellies: Dew Drops en 'n bedeltje.

Ik ben helemaal weg van die paper pads van MME. Onlangs heb ik uit betrouwbare bron vernomen, dat er in de zomer nog 'n heleboel paper pads op de markt zullen komen.Ooooh, ik kan haast niet wachten :O)

gr.Yvonne

6 opmerkingen:

 1. Wat een fleurige kaart!!! Best wel gewaagd al die kleurtjes bij elkaar maar ik vind het helemaal leuk. Het stempeltje kwam mij niet bekend voor, hij is wel lollig!! Ongebruikte stempels?? Welnee, ahum. Teveel spullen, te weinig tijd.
  De blaadjes van CreaLies komen hier erg goed op uit. Het maakt het een speels geheel. Kortom, je bent weer geslaagd.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooooh, ik vind hem ge-wel-dig! En dat schepje.......En dat papier.... tja, daar hoeven we niets meer over te zeggen, dat spreekt voor zich.
  Hoe kóm je erbij dat wij ongebruikte stempels zouden hebben? Wij hebben noooooooit iets ongebruikt (of in het cellofaan), haha.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat MME papier in 15x15cm. formaat is echt 'n schot in de roos.Gelukkig komt er nog veel meer van dat lekkers :O)
  Ik vond 'm in 1e instantie ook nogal gewaagd qua kleur en de vele verschillende designs, maar 't geheel klopt als 'n bus.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, je slaat echt helemaal los in je creaties. Maar op een of andere manier past het papier allemaal perfect bij elkaar. Maar ik stel me bij elk stukje papier ook de achterkant voor en dan denk ik 'o, wat jammer dat dat nou onzichtbaar en vol met lijm is', haha. Maar ik snap wel waarom je kwistig papier gebruikt: hoe eerder het op is, hoe eerder je weer wat nieuws kunt bestellen.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alie...............(= ik zeg niets)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeee, het is me gelukt je stil te krijgen, hoeraaaaa.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen