woensdag 13 oktober 2010

Merry Christmas from Santa & friends.

Hoi dames,

Zoals jullie zien, is 't weer tijd voor 'n kerstkaartje.
Dit keer is 't er eentje met 'n ietwat grote stempelafdruk van Crafts UK.Ik wilde 'm eigenlijk verkleinen, maar dan werden bep. details wel erg klein.Dus heb ik 'm maar zo gelaten.
Het merk van 't papier weet ik niet meer :O(
Ik had niet zoveel ruimte over, dus zitten er niet zoveel extraatjes op; 'n Stukje crispy lint en 'n kerstroosje van MD.Het sterretje rechtsonder was 'n kadootje van 'n trouwe blogvolgster.Ik vond 'm qua kleur prima passen.Van 'n reststukje cardstock heb ik 'n banner geknipt en hohoho erop gezet.Dat vond ik wel 'n leuk accentje.
Jullie ook?

gr.Yvonne

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem errug mooi geworden. Wat een leuk afdrukje is dat. Die moet echt niet kleiner hoor, hij is precies leuk zo. Maar dat sterretje slaat alles, haha. Dat heb je leuk bewerkt ook. Die kerstboompjes, zitten die in het papier of heb je die er zelf op geplakt?
  Weer een tien met een griffel.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat sterretje geeft helemaal de doorslag he!?
  Zonder dat schattige extraatje was 't 3x niks......
  Die kerstboompjes heb ik uitgeknipt uit 'n vel uit dezelfde lijn.

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik zie nu echt sterretjes voor m'n ogen. De hele middag al. maar dat kan ook een andere oorzaak hebben natuurlijk. Heb jij allemaal papier waar de randen zijn afgesneden? Moest zeker weer op een koopje voor halve vellen :0). Zo heb ik er ook nog een heel stel. Ach wat maakt het uit, als het maar mooi is.

  gr. alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is dit afdrukje. Inderdaad is het nadeel van verkleinen dat het bijna niet meer in te kleuren is. Toch heb je de kaart nog aardig kunnen "aankleden". Helemaal goed!!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh the image is adorable, fabulous card.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen