zondag 10 oktober 2010

De grote reorganisatie

Hoi dames,

Ik ben de laatste dagen druk geweest met 't reorganiseren van m'n UM stempels en m'n "kleine ijzerwaren".Ik vind 't erg leuk om daarvoor dingen te gebruiken, die er eigenlijk niet voor bedoeld zijn. Neem bv. dit RVS kruidenrekje


Op zich vind ik 'm erg mooi, maar moest er toch 'n kleinigheid aan veranderen door er lint op te bevestigen.

Erg simpel, maar zeer doeltreffend.

Toen waren m'n UM stempels aan de beurt.Ik heb daarvoor 'n aantal opbergdoosjes van Stampendous gekocht.Die zien er als volgt uit:


Ik heb er vervolgens 'n paar lintjes aan bevestigd. Deze corresponderen met de volgende labels:


Zo heeft House Mouse 'n oranje geruit lintje en 't opbergdoosje heeft dat dus ook.Er zitten ook Rockstar stempels in, dus heb ik er ook 'n bruin lintje aan gemaakt.
De labels heb ik op de voorkant van de onderste plank geplakt en dat ziet er zo uit:Ik was eigenlijk gisteren al klaar, maar vond de labels die ik eerst gemaakt had, niet zo mooi.Mijzelf kennende moest dat gewoon anders en dat heb ik dus ook gedaan.Het was leuk om te doen, maar 't vergde wel wat denkwerk om dat "labelsysteem"te bedenken.Ik heb voor m'n lintjes 'n paar vakkendozen besteld.Als die binnen zijn, kan ik weer verder met de grote reorganisatie. Ik heb er nu al zin in......

gr.Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Geweldig!!! Een kruidenrekje "ombouwen", kom er maar op. Ik ben wel een beetje jaloers. Het ziet er superleuk uit. Ik weet nog een leuke zolder waar je je op mag uitleven. Zal ik jou het adres eens geven of heb je dat nog? Ha ha. Die opbergdoosjes van Stampendous ken ik nog niet. Ik heb laatst mijn lintjes in lege mayo-potten opgeborgen. Alles op kleur. Staat ook erg leuk. Maar ik schrok wel dat ik zoveel had. Veel plezier straks met je vakkendozen. Benieuwd hoe dat er uit ziet.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je wat 't leukste van alles is:Die kruidenrekjes kosten maar E5,- bij de Kwantum.
  Ik had ze op MP. voor E17,50 zien staan..:O(
  Glazen potten zijn ook erg leuk. Ik bewaar m'n bloemetjes in kleine weckflesjes van de Ikea.(E1,- ps.)
  Die plastic opbergdoosjes kun je o.a. bij Hobbycompleet "De Duif" en Scrapbookdepot kopen voor E2,95 ps. en ze zijn er in verschillende maten.Echt handig, want je houdt zeeen van ruimte over.
  Die vakkendozen worden niet zo spectaculair, want die gaan in 'n laatje en dan zie je er toch niets van.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, dat ziet er allemaal super georganiseerd uit. Maar voor alles, reuze vrolijk en gezellig. Als je nu niet permanent in je hok wilt wonen, weet ik het ook niet meer. Tjonge, wat een werk, maar dan heb je ook wat.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, dat krijg je met zo'n opgeruimd karakter hahahaha.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen