zondag 22 juni 2014

The things I love.

 
 
Goeiemorgen dames,
 
Bij de Xenos hebben ze grote 3D chipboard letters. Ik kon 't meestal wel redden om er geen een te kopen............meestal hihi. Ik bleef er maar naar kijken en heb 'n C en 'n Y gekocht.
En toen kon 't pimpen beginnen. Ik heb er eerst 'n laagje collage papier op geplakt met glue and seal.
Daarna 'n aantal kleuren acrylverf en op de randjes zit guilding wax. Dat breng je aan met je vingers en laat 't even drogen. Vervolgens poets je 't op met 'n doek voor 'n mooi metallic resultaat.
De kattenstempel is van Viva Las Vegastamps en hij doet me erg aan Rossi denken. Niet dat die in huis rondloopt met 'n brilletje en hoed.....
De C van Chris is bijna klaar; Daar staan allerlei dingen op waar hij van houdt.
Wordt vervolgd.
 
gr.Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Ja, ik heb ze ook regelmatig in mijn handen gehad. Maar iedere keer heb ik ze weer terug gelegd. Ben blij dat jij dat niet hebt gedaan. Je hebt er echt iets moois van gemaakt. Is collage papier hetzelfde als decoupage papier? Wie is er gek op muizen? Jij of Rossi? :0) Ja die stempels van Viva Las Vegas zijn leuk. Maar je vindt ze bijna nergens in NL. Zeker niet de losse stempels. Ben trouwens erg benieuwd naar die van Chris.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In dit geval heb ik dun papier met 'n bookprint motiefje gebruikt, aan stukjes gescheurd en opgeplakt.Ik zie, dat je de "muishint"ook opgepikt hebt....
   De VLV stempel heb ik bij de Stamping Cottage gekocht.
   Daar hebben ze 'n bescheiden voorraadje van dit merk.

   gr.Yvonne

   Verwijderen
 2. Nou, ik kan me voorstellen dat je uiteindelijk gezwicht bent. Als ik zie wat je al met de Y hebt gedaan, dan heb je er al langer op zitten broeden. En weer met zo'n gezellige tweety. Rossi is overigens ook zeer geslaagd. Ik vind hem helemaal super en kijk ook uit naar de C. Wat ga je er overigens mee doen? In de woonkamer zetten?
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds kort is er ruimte vrijgekomen in de hal. Daar heb ik nu 'n bescheiden "expositiehoekje" met 'n tafeltje en 'n stuk kale muur.
   Daar kan ik mijn creaties prima kwijt.....yes!

   gr.Yvonne

   Verwijderen