zaterdag 8 maart 2014

A house is made of....

 
 
Hoi dames,
 
Omdat ik morgenvroeg alweer op tijd in de tuin te vinden ben, krijgen jullie m'n blogpost vanavond al te zien. Met zo'n prachtig weer is 't een feestje om buiten te zijn .
Ben vanmorgen begonnen met 't snoeien en maak 't morgen af. Hopelijk zien onze bomen er dan net zo mooi uit als die op de tag....
Ik had deze Kaisercrafts die cut uitgekozen als uitgangspunt en kwam er al snel achter dat 'ie een moeilijke kleur had om mee te combineren.(qua achtergrond) Volgens mij heb ik meer tijd besteed aan 't vinden van passend papier dan aan 't stempelen. Gelukkig heb ik iets kunnen vinden.
Dan is 't toch wel weer handig om nog 'n aardige voorraad te hebben.
En die blijf ik de komende jaren ook wel houden, denk ik zo. Nu ik de cute fase ontgroeid ben, wordt er bijna niets gebruikt en maar zeer zelden iets nieuws gekocht.
Prettig weekend!

gr.Yvonne

2 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind het een prachtige tag. Dat huis is gaaf zeg. De achtergrond en de stempels zijn prima gekozen. Die boom op de voorgrond maakt het plaatje helemaal compleet. De tekst past er ook prima bij. Hier past maar één woord: BRAVO!

  Fijne dag in de tuin.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, over die kleuren hoef je je geen zorgen te maken. Dat past perfect. Ik ben erg te spreken over het geheel. De stempels, het huis en de afwerking. Ik schaar mij geheel achter G. Rest mij nog jou een productieve dag in de tuin te wensen.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen