zaterdag 25 januari 2014

My thoughts....

 
 
Hey ladies,
 
Om niet al te voorspelbaar te worden, post ik nu maar 'ns op zaterdagavond.
Master Tim heeft 'n heleboel prachtige tekststempels gemaakt, maar deze heeft toch echt m'n voorkeur. Ik vind 'm zo toepasselijk op ons dagelijkse leven....dat heeft 'ie prima verwoord.
Of iemand anders heeft dat voor 'm gedaan.....kweenie.
De achtergrond is gemaakt met tissue paper en acrylverf.
De blokjesborder heb ik zelf getekend en wit gemaakt met 'n Sharpie pen. Als ik dat ding in m'n handen heb, blijf ik aan 't "witten". Enkele steentjes onderaan moesten er dus ook aan geloven.
Ik heb geen flauw idee, waar die bovenste stempel vandaan komt.Je zult 'm waarschijnlijk vaker gaan zien, want ik ben er wel gecharmeerd van.
Prettig weekend.
 
gr.Yvonne

2 opmerkingen:

  1. Ja, zeg! ik word hier helemaal vrolijk van. En die tekst van Master T is inderdaad heel treffend. Ik zal het goed in mijn oren knopen. Leuk hoor zo'n whitener, Als je maar niet doorschiet en alles wit maakt, haha.

    gr. Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleurtjes!! Leuk spul he dat tissue paper? Ik verzamel tegenwoordig allerlei verpakkingsmaterialen (uit schoenendozen b.v.) die ik dan kan bestempelen of naturel gebruik voor de achtergrondstructuur. Eigenlijk kan ik wel een 2e zolder gebruiken, zucht. Maar ik vind dit weer een puike AJ!! De tekst van TH mag er ook wezen. Hij is zo gek nog niet!!

    Gr. GZ

    BeantwoordenVerwijderen