zondag 15 december 2013

Luminary.


Goeiemiddag dames,

Ik dacht dat ik dit jaar geen projectje zou doen, totdat ik dit lantaarntje van Tim Holtz  tegenkwam.
Ik zag hem als bouwpakketje op Marktplaats voorbijkomen en heb er meteen 'n aantal gekocht.
Het is maar een klein ding, maar ik ben er erg druk mee geweest....pff.
De basis is van kraftpapier en dat heb ik bewerkt met Distress inkt.
De wandjes en 't dakje hebben 'n extra stukje scrappapier gekregen en de raampjes zijn gemaakt van transparante sheets met 'n laagje frosted film.
Op de hoekjes heb ik kerststerretjes bevestigd. Ook mijn oude takjespons van Martha Stewart is weer uit 't vet gehaald. Nog wat TH stansjes en 'n laagje sneeuw en klaar is je kerstlantaarntje.
Zo ziet het eruit als er 'n lichtje in zit.......erg gezellig.

 
 
Laat nu de Kerst maar komen!
 
gr.Yvonne

2 opmerkingen:

  1. Het is maar goed dat je deze zo vroeg gepost hebt, want straks komt de familie. En ik zou het toch zonde hebben gevonden als ik niet meteen deze beauty had gezien. Wat een vreselijk leuk lantaarntje is het geworden. Zo vrolijk, echt kerst hoor. Daar ben je nog wel eventjes mee bezig geweest lijkt me zo. En je hebt er nog meer???? Ik mag hopen dat er geen kaarsje in staat anders is ie snel weg....

    gr. Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag hem ook voorbij komen op MP, ik heb hem laten lopen. Nu denk ik dat dat misschien niet slim was. Ik had geen zin in gepriegel. Maar ik moet zeggen dat ik hem wel erg mooi vind. Die takjes bovenop vind ik een erg leuk detail. Ik ben blij dat jij de mogelijkheden wel zag. Komen er nog meer?

    Gr. GZ

    BeantwoordenVerwijderen