woensdag 27 maart 2013

Serietje van 4 Paastags.Hoi dames,

Om de lat ietsje hoger te leggen, heb ik dit keer maar 'ns een serie tags gemaakt.
Dat leek in 1e instantie best gemakkelijk, maar dat pakte toch anders uit. Wat op 't ene goed past, past nl. op 't andere wat minder. Dus heb ik ze 2 aan 2 gedaan en dat was 'n gouden greep haha.
Ik heb wat Color Core opgeschuurd en met 'n Crafters Workshop template de achtergrond gemaakt.
Daarna wat bloemenstempels afgedrukt....jammergenoeg pakte de inkt niet al te goed op 't geschuurde papier, maar dat mag de pret niet drukken.
De TH afdrukjes heb ik ingekleurd met Distress markers en bewerkt met 'n waterbrush.
Ze zijn gemat op golfkarton met 'n stukje uitgerafeld lint.
Het vogeltje is 't overbekende Quickutz stansje en gemaakt van glassine papier. Nog wat bloemetjes, knoopjes, eyelets en washers om 't af te maken.
De Paas- en lentetags hangen aan de kroonluchter in de kamer......hebben we tenminste nog iets kleurigs om naar te kijken dit weekend.....brrrr.

gr.Yvonne

3 opmerkingen:

 1. Wauw, allemaal anders en toch hetzelfde idee. Ik vind ze helemaal te gek. Daar heb je jezelf een leuke uitdaging aan gegeven. Helemaal niet erg dat die inkt niet zo goed pakt overal, dat is juist leuk. En wat leuk he die dingen aan een lamp. Jouw Halloweentag hangt ook nog steeds aan mijn pianolampje.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super zeg!! Ik heb het ei op mijn bureau liggen en weet niet wat ik er mee moet beginnen. Nu ik dit zo zie, vrees ik dat ik wat kopieergedrag ga vertonen. Tja, niets aan te doen. Goed voorbeeld doet goed volgen. :0)
  Ik vind ze erg leuk, leuke kleurtjes ook. Die stempels er achter vind ik erg goed bedacht. Ga door met ons hoofd vullen met leuke ideetjes. Ik hou ervan.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvonne,

  Ik vind ze echt prachtig geworden!

  groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen