zondag 10 juli 2011

Smile till it hurts.Hoi dames,

Ook zo genoten van 'n luie zondag? Ik iig. wel en dat begon al meteen vanmorgen, toen ik tot m'n schrik pas om 11.00 uur wakker werd.Normaalgesproken red ik 't hooguit tot 9.00 uur, maar nu was ik net 'n marmotje....heerlijk.
Het gebruikte afdrukje is echt 'n feestje om mee te werken, want je kunt die bloemen en vlinder in iedere gewenste kleur inkleuren. Dat vind ik altijd erg prettig ivm. het afstemmen op 't papier.Daarnaast is 't op zichzelf ook 'n scheetje, vinden jullie niet?

Stempel: Penny Black
Sentiment: Whimsy
Ingekleurd met: Copics
Ticket stans: Whimsy
Papier: Echo Park "A walk in the park"
Bloemetjes: EK Succes retro flower ponsen
Ponsrand: Martha Stewart
Ronde mat: Nestabilities scalloped circles.

gr.Yvonne

5 opmerkingen:

 1. Oooooh, wat zie ik toch de afgelopen tijd geweldig papier voorbij komen. En die stempel blijft ook een van mijn favo's. Het is een bijzonder vrolijk kaartje.
  Eeeeh, uitslapen? Wat is dat? Als je er problemen mee hebt en wat vroeger uit de veren wilt, mag je Lady wel een poosje te logeren hebben hoor.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je mag Peter ook wel lenen, die snurkte mij vanmorgen wakker. Maar zo heb ik wel wat aan mijn dag. Lekker zitten freubelen op mijn iets te hete zolder.

  Ik vind het een erg vrolijke kaart geworden. Toen ik dit papier zag, dacht ik uh wat moet ik hier nou van maken en heb het dus niet gekocht. Maar als ik het nu zie......toch erg leuk. Het stempel is inderdaad handig naar eigen smaak in te kleuren. Dat heb je niet zo heel vaak.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dames... dankje voor 't aanbod maar ik kan 't niet aannemen.Chris ia absoluut geen fan van honden, maar waarschijnlijk vindt 'ie een andere man in huis helemaaaaal niets.En aangezien hij vanaf woensdag vakantie krijgt, wil ik 'm graag tot vriend houden.

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm, daar zit wat in. Maar we bedenken vast wel iets anders voor je. Een vriend in nood laten wij niet zomaar zitten hoor.
  Ooooh: kippen met een flink lawaaiïrige haan, is dat iets? Heb je ' smorgens nog een vers eitje ook.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi

  een prachtig kaartje!

  ik ben meteen volger geworden je maakt erg leuke kaarten en die stempels van penny black zijn ook mijn favoriet!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen