zondag 12 juni 2011

Happy birthdayHey dames,

Chris is 'n weekendje weg met vrienden en ik kan dus naar hartelust freubelen zonder enige vorm van afleiding. Op zich vind ik dat erg prettig, maar ben blij dat 'ie morgenavond weer thuis is.Het is me nl. veel te stil in huis.
Op deze kaart zitten 'n aantal nieuwe dingen verwerkt, nl. de sterren en de ballonnetjes.Ha, die stansjes zijn maar wat handig voor zo'n onhandige knipper zoals ik.Bij de ballonnetjes horen ook 'n setje bijpassende stempels en ik kon ze gewoonweg niet weerstaan.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Stempel: Whipper Snapper
Tekst: Paper Salon
Ingekleurd met: Copics
Papier: MME Lime Twist "Fly a kite"
Ballonnetjes stans + (tekst)stempel: Whimsy
Sterren stans: Quickutz

gr.Yvonne

8 opmerkingen:

 1. Ha, de ballonnenkaart!!! Errug leuk. Zijn die ballonnen ook niet uitgeknipt, maar van een stans? Of zijn het ook stempels.
  En dat papier weer, ooooh. Ik vind het een heel vrolijke kaart.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn stempels met bijbehorende stansjes.
  Erg leuk en handig om te gebruiken.Ik heb er ook 'n ticketset van.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker vrolijk. Ik kan me voorstellen dat je die stempels en stansjes niet kon weerstaan. Ik ga maar niet eens kijken denk ik. Heb gisteren veel digi's gekocht.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gelijk in de winkel van de Silhouette gaan kijken en heb voor $0,99 van mijn (gekregen) tegoed vier tickets met tekst, die ik ook kan veranderen. En dan ga ik ook eens kijken of ik zelf die ballonnetjes kan maken, tralalalala. Wat kosten die stanzen en stempels? Dan kan ik uitrekenen of ik mijn Sil er al uit heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je met zulke astronomische bedragen gaat gooien, klap ik helemaal dicht.....

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, een vreselijk rib uit m'n lijf. Maar ach, een mens moet toch wat he? Ik zag trouwens dat ik er vier heb. Alleen ben ik nou op zoek naar kant en klare print teksten voor die tickets. volgens mij heb ik die een keer voorbij zien komen, maar weet niet meer waar :(.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik bedoel dat ik er zes heb, en ik zag zojuist een mail van Gerrittina met een link naar een blog van ticket freebees. Super. Bedankt Gerrittina. Ik word wel op m'n wenken bediend hoor, hihi.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen