zondag 21 november 2010

Merry Christmas 5

Goeiemorgen allemaal,

Over 1 1/2 week is m'n wederhelft jarig en ik ben druk bezig om z'n verlanglijstje af te werken. Gelukkig heb ik eea. al kunnen vinden en heb ik even tijd om dit bericht te plaatsen.
Met deze kerstkaart ging eigenlijk van alles mis, maar ik heb 'm kunnen redden.
In 1e instantie had ik gele Stickles op 't bont gedaan. Het leek heel leuk, maar toen 't er goed en wel op zat werd 't wel heeeel erg geel.Om dat te verbloemen besloot ik er rode glitter over te doen.De Stickles waren toch nog niet droog en 't zou eigenlijk goed moeten plakken. Dat was dus niet 't geval en ik zag me genoodzaakt om alles er weer af te krabben. Toen kwam er dit resultaat te voorschijn en ik was helemaal verrast. Ik vond 'm zo eigenlijk wel mooi en heb 'm dus niet meer aangepast.
De stempel is van Giordano en 't papier van MME. De charm heb ik op kleur gespoten met de airbrush en de swirl is van Marianne Design.
Ik begin dat ietwat vintage gebeuren erg leuk te vinden.
Jullie ook?

gr.Yvonne

7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem super geworden. Je hebt het heel mooi opgelost. Als je er niets over gezegd had, was het ook niet opgevallen. En je hebt weer driftig gebruik gemaakt van je distresstool zo te zien. Nou, je bent weer lekker bezig geweest. Toch jammer dat we dit maar 2 x per week mogen meemaken. Maar laat ik niets zeggen, op mijn blog blijft het helemaal zo stil.
  gr. alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem ook leuk geworden. Het is niet te zien dat deze kaart gered moest worden. Complimenten!! Die swirl is ook erg mooi.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankje dames.
  Alie, sommig papier is bijzonder goed geschikt om te distressen.Dit papier ziet er al 'n beetje vintage uit qua kleur. Ik zou 't bv. niet bij Tilda papier doen.
  Ik vind 't ook erg jammer, dat 't bij jou momenteel 'n beetje stil is. Dus.......hup aan 't werk.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, ik doe wel van alles, maar dat is niet geschikt voor sommige jeugdige kijkers. Maar ik heb goed nieuws: morgen doe ik weer mee met een SOL, dus verschijnt er wsch. dinsdag weer een KK op m'n blog. Nog 2 nachtjes slapen dus. Kun je dat aan?

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is gelukkig heel mooi geworden en een super gaaf stempeltje.
  groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben toch geen jeugdige kijker? Of ben ik in jouw ogen nog steeds 'n broekie?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. daar kon ik op wachten. maar ik bedoel mijn dochters, die zijn nog aardig jeugdig.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen