zondag 14 november 2010

Merry and bright.

Hey dames,

Het is weer tijd voor 'n kerstkaartje. Dit keer heb ik 't eens heel anders gedaan qua afdrukje.
Deze prachtige stempel is van Hero Arts.Ik had er nog geeneen in deze collage stijl en ik moet zeggen, dat ik er helemaal weg van ben. Ik heb 'm met 2 kleuren Distress inkt bewerkt, Aged Mahogany en Broken China.
De sneeuwvlokken op de achtergrond heb ik gemaakt met 'n glue pad en glitter.Je gebruikt dat glue pad op dezelfde manier als 'n inktpad. Je maakt 'n afdrukje met lijm ipv. inkt. Daarna 't glitter eroverheen en klaar is je sneeuwvlok.In 't midden van de vlokjes zitten dew drops voor wat extra kleur.
Linksboven heb ik 'n rub on gebruikt, die ik vervolgens heb bewerkt met 'n witte soufflepen. Daar heb ik ook de randjes mee gedaan.Nog 'n paar knoopjes en 'n rub on over de ijspegeltjes en voila: Klaar is je kerstkaart in andere stijl!

gr.Yvonne

11 opmerkingen:

 1. Ik vind hem helemaal geweldig! Wat zo'n aparte stempel en wat inkt al kan doen. En die snowflakes en die rubons heb je ook leuk erbij bedacht. Hij spettert je tegemoet. klapklapklap. voor jou deze keer ook een staande ovatie.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, je kunt wel weer zien welke dochter hier met mijn laptop heeft zitten spelen. Zij meldt zich ook nooit af op Google als ze hier geweest is. Maar het was wel echt mijn reactie hoor!

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik maar denken, dat ik 'n nieuwe bezoeker op m'n blog had....:O( Die HA stempel is heel anders dan ik gewend ben, maar zo moooooooi. En je hoeft 'm ook niet in te kleuren :O) Ik heb 'm wel 'n paar keer overnieuw moeten afdrukken, want de tekst op de stempel was niet goed te lezen. Ik denk, dat ik in de toekomst nog meer van deze stempels ga aanschaffen.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat wordt dan de nieuwe look van Rossi. Hmmm.... ik voel het al een beetje kriebelen. Volgens mij werkt die nieuwe stijl erg aanstekelijk. Ik heb net m'n zakgeld weer op m'n rekening gestort. Heel gevaarlijk.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supermooi kaartje !!

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart en "so not you". Leuk om eens wat anders te proberen he? Zo'n glue pad is ook helemaal te gek. Net wat Alie zegt.....het begint bij mij ook te kriebelen. Heel mooi gedaan, mijn complimenten!!!!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankje dames.
  Zo blijkt maar weer:Zelfs als ik niet mezelf ben, ben ik nog steeds leuk lalalalalaaaa.

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er komt een raar luchtje uit mijn computer. Waar zou dat toch vandaan komen?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, bij mij ook. Net alsof iemand uit z'n schoenen is gestapt, jakkieeeee.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goh, da's nou toevallig!
  Allebei dezelfde problemen op hetzelfde moment.
  Hmmmmmm, hoe zou dat nou komen?

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Misschien lezen we ook dezelfde dingen, maar het kan ook puur toeval zijn.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen