zaterdag 4 oktober 2014

Bathing Beauties.

 
Hoi dames,
 
Omdat 't zo'n doorslaand succes was- haha- nog 'n paar zeedieren. Deze komen allemaal uit 1 set van Dylusions. Ze zijn nu ook in clear stempels te koop; Alle stempels 'n maatje kleiner en de prijs dus ook......altijd goed.
De chipboard achtergrond heb ik eerst van 'n laagje gesso voorzien. Daarna m'n Gelato's voor de dag gehaald en heerlijk zitten spelen. Met verschillende stencils en 'n babydoekje weer wat kleur verwijderd. Is 'n leuke en makkelijke techniek. De zeedieren en planten ontkleurd en daarna ingekleurd met Distress markers. Blijkbaar had ik niet alles even grondig ontkleurd, want er verschenen erg vreemde kleuren voor m'n ogen.
Ach, als je hele creatie vreemde kleuren vertoond........dan hoort dat gewoon zo, toch?
De tekst is met 'n Sizzix alfabet uitgestanst.
Deze beauties wensen jullie nog 'n prettig weekend.( en ik natuurlijk ook)
 
gr.Yvonne


3 opmerkingen:

 1. Ha, zullen die even lekker schoon worden daar in bad. Ik vind ze helemaal aandoenlijk daar ronddobberend in het zilte nat. Vergeet ze niet af en toe te voeren.
  Fijn weekend
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig tafereeltje, alweer. Pas maar op, we raken nog gewend aan de hoeveelheid kunstwerkjes per week. Ik hoop dat je genoeg visjes overhoudt. Die ene lijkt wel erg hongerig...

  Gr. Gz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig kan ik er zo weer 'n aantal voor de dag toveren. Zo'n leeg "oceaankiekje" is idd. niet erg prettig om naar te kijken.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen