zaterdag 9 februari 2013

Canvasje......maar dan anders.

 
 
Goeiemorgen dames,
 
Ik zag dit idee langskomen in de HobbyHandig en was er meteen weg van.
Ik vond 't zo'n origineel idee, dat ik meteen naar de winkel met de A gesjeesd ben om 'n tweetal canvasjes te kopen. De kwaliteit van deze doekjes is niet helemaal super, maar dat maakt voor dit projectje niet zoveel uit.
Allereerst heb ik 't houten framepje bekleed met dubbelzijdige plakfolie en daarna heb ik er reepjes papier op bevestigd. Vervolgens heb ik 't "verzegelt" met Ranger Glue and Seal.
 Het achtergrondpapier heb ik tussen het frame en 't canvas geschoven. Heel voorzichtig, om geen vouwen te krijgen. De boom is uitgesneden door de Cameo en geplakt met hetzelfde Glue and Seal.
Het gras en de doily rand zijn van Martha Stewart. De bloemetjes heb ik met de retro flower pons gemaakt met dew drops als hartje.
De tag en de pijl zaten  bij het papier van Kaisercraft.
Om het geheel wat mooier af te werken, heb ik zwart lint rondom het canvasje geplakt.
Ik vond 't vreselijk leuk om te maken en zit alweer na te denken over 'n 2e doekje haha.
 
gr.Yvonne


3 opmerkingen:

 1. Ooooooooh, nou hier ben ik dus even helemaal stil van........ Even maar hoor. Ik zal proberen nog wat geluid uit te brengen voor dit commentaar,
  Wat een vreselijk leuk idee en goed uitgewerkt. En wat slim om er dubbelzijdig plakfolie voor te gebruiken. Waar kun je dat kopen? Ik vind die kleurtjes en al die dessins helemaal te wauws. Welk papier heb je ervoor gebruikt? En dat boompje is ook al zo mooi. Heb je het bestandje gekocht??? (hint hint, hihi) Ik vind het ook een erg leuk idee om een foto in te scrappen en dan leuk neer te zetten. Reken maar dat ik dit idee ga stelen als ik weer aan het freubelen toe kom.
  Ik ben blij dat ie voor mocht kruipen en hier komt ie: APPLAUSSSSSS

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat dubbelzijdige plakfolie op A4-formaat toentertijd in 'n webshop gekocht, maar die bestaat niet meer. Ik heb 't toevallig gisteren op MP. gekocht... of je googeled even.
  Het papier is Chapter one van Kaisercraft.
  Leuk, dat je 'm zo leuk vind; Ik ben er zelf ook helemaal weg van :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat ben je de laatste tijd toch creatief. Hoe is dat toch mogelijk? Ik moet echt enorm mijn best doen en jij schudt het zo weer uit de Hobbyhandig, uh je mouw. :0)
  Dit papier leent zich echt goed voor dit project. En die boom is inderdaad geweldig leuk. Voor een foto zou dit ook erg geschikt zijn. Benieuwd naar die van Alie. En naar jouw tweede exemplaar. Bravo! En laat die creativiteit van jou maar lekker stromen.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen