woensdag 21 maart 2012

Feeling groovy.


Hoi dames,

Deze kaart heet dan wel "Feeling groovy", maar ik had 'm net zo goed "Ode aan mijn Cameo" kunnen noemen.
Wat heeft dat apparaat hard gewerkt voor deze creatie.Hij heeft 't afdrukje, het gaas, het witte rondje achter de tekst en de wolkjes voor me gesneden. Die laatste heb ik zelf gemaakt van 'n tekening. (omgezet naar 'n snijbestand)
Ondanks al z'n werk ben ik er zelf ook best wel druk mee geweest, want dit is voor mij 'n nieuwe manier van kaarten maken.
Ben nogal verzot op sketches en dan is dit wel andere koek.
De bolletjes bovenop de palen heb ik gemaakt met 'n Tim Holtz stans.(tabjes)
Ze passen er perfect bij, al zeg ik 't zelf haha.

Digi: Kenny K.
Tekst: ????
Ingekleurd met: Copics
Papier: MME:  Dilly Dally
Gras: MS pons
Bolletjes: TH stans

gr.Yvonne

6 opmerkingen:

 1. Wauw, dit is inderdaad een ode aan dat masjien. Wat is het leuk geworden. Je hebt het wel eerlijk verdeeld: de Sil het werk en jij de fantasie en het werk. Ik vind hem helemaal super.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat is wel even iets anders. Leuk gedaan hoor! Ik wist niet dat dat ding ook afdrukjes kon uitsnijden. Heb jij dat wel eens gedaan Alie? Ik zie TH er ook druk mee zijn. Ach, ik pak mijn schaartje wel weer.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, een afdrukje heb ik nog niet uitgesneden, maar ik ga het zeker eens doen. Het ziet ernaar uit dat wij onze weddenschap allebei verliezen Yvonne, ze wil nog steeds met het schaartje. Misschien moeten we eerst met iets heel bijzonders komen om haar te overtuigen.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, Gerrittina is 'n zeer principieel mens he. Je weet hoe ik over principes denk: Het is allemaal leuk en aardig, maar 't moet wel haalbaar zijn hahaha.
  Ik denk dat ze haar schaartje binnenkort wel aan de wilgen hangt....

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmmm, ik geloof dat ze geen wilgen in de tuin heeft, dus dat wordt moeilijk. Ik ben bang dat je ook deze weddenschap gaat verliezen.....

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha ha, toevallig staan er zelfs 2 wilgen achter in onze tuin. Maar ja, ik hang mijn schaartje er nog niet in. Kijk binnenkort maar op mijn blog. Puur handwerk.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen