zaterdag 20 augustus 2011

The Boogieman.Goeiemorgen dames,

Ik weet dat 't nog lang geen Halloween is, maar 'n bepaald persoon zit vol ongeduld op dit bericht te wachten.Tussen 't kaartenmaken door, hou ik me ook wel 'ns ergens anders mee bezig.Neem nou dit tuinbeeld, gemaakt van 'n boomstam. Ik kreeg deze stam in m'n handjes gedrukt met de vraag:"Zie je hier iets in?" Er was ruwweg iets weggezaagd met de motorzaag en ik zag er wel 'n hoofd in."Nou....ga je gang dan maar." Zo gezegd, zo gedaan en ik ben maar ergens begonnen. Met allerlei ambachtelijk handgereedschap heb ik er enigszins vorm aan gegeven en gaandeweg kwam er dit model uit.Af en toe had ik totaal geen zin en inspiratie, maar ik heb 'm toch afgemaakt. Nu staat 'ie in onze tuin om de "kwade geesten" af te schrikken haha.
Het is nou niet bepaald 't allermooiste ding, maar voor 'n probeersel is 'ie best aardig gelukt.Wat vinden juliie ervan?

gr.Yvonne

2 opmerkingen:

 1. Zijn de katten er ook bang voor? Ha ha, volgens mij worden ook de goede geesten verjaagd.
  Ik zie wel enig talent. Voor een eerste keer is ie niet slecht. Vooral doorgaan, zou ik zeggen. Wie weet is er een markt voor in NL.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaauwie..... Ik vind hem echt te gek. Hoe heb je die ogen erin gekregen?? Die kleuren zijn wel lekker fris. En ik maar denken dat je met klei of steen bezig was, haha. Toch een aardige aanwinst voor je tuin. En je hoeft niet meer bang te zijn voor nachtelijk bezoek

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen