zaterdag 8 januari 2011

It takes a long time to grow young.Hoi dames,

Omdat 't zo leuk is om andere dingen uit te proberen, heb ik voor vandaag weer 'ns iets anders gemaakt.Het was voor mij 'n hele uitdaging om niet te matten, maar 't is aardig gelukt.(op 'n paar kleine matjes na dan) Voor mijn gevoel is deze kaart erg kaal, maar dat vind ik niet storend.
Ik heb 'n sketch gebruikt van Willykk en dat werkt bijzonder prettig.Ze schrijft er nl.ook de maten van de stukjes designpapier bij.
Het afdrukje is van Whipper Snapper en is ingekleurd met Copics.Het schattige papier komt uit 'n blokje van Cosmo Cricket Togetherness.Ik had de mazzel om goedkoop aan 'n setje Fiskars Quotes te komen en daar komt 't sentiment dan ook vandaan.
Nog 'n bloem, knoopje en wat bakers twine en klaar was deze supersnelle kaart.
Ik was nog wel geneigd er allerlei extra frutseltjes op te doen, maar ik heb me kunnen beheersen.
Dames......komt 'ie door de keuring?

gr.Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad niet direct een echte Rossi maar ik vind hem wel geslaagd. Mooi papier ook. Het bloemetje maakt het af. Wat mij betreft is ie goedgekeurd.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee, wat een verrassing, en het is niet eens zondag.
  Ik moet wel even wennen zonder de uitbundige matjes die jij zo graag gebruikt. En ik weet ook niet goed wat ik van het grijzige kaartpapier moet denken. Dat zie ik meer de laatste tijd, lijkt toch wel een ietsje saai. Maar bij mij is hij ook door de keuring hoor. Ik vind dat touwtje (is dat bakers twine) een erg leuk detail.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moest er idd. ook erg aan wennen, maar ik vind 'm wel wat hebben.Dat touwtje is bakers twine en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.Dat kraft cardstock oogt misschien wat saai,maar ik kan je verzekeren dat er binnenkort eentje voorbij komt die 'n stuk kleurrijker is...:O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik laat me graag verrassen.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen