donderdag 29 september 2011

LadeverdelerHey dames,

Vandaag weer 'ns een opbergidee van eigen hand.Omdat ik 't zo leuk vind om alles te organiseren, kwam ik op dit idee.Ik heb simpelweg 'n paar houten latten op 'n plaat multiplex gemaakt.Rondom heb ik 'm 1 cm. kleiner gemaakt dan de inhoud van de lade en 't past precies.Ik vind 't maar wat makkelijk en heerlijk overzichtelijk.
Ha, daar wordt mens blij van !

gr.Yvonne

zondag 25 september 2011

Setje gepimpt.Goeiemiddag dames,

Als ik eenmaal aan 't pimpen sla, kan ik niet meer ophouden.
Vandaar dat ik nu 'n compleet setje gemaakt heb van 'n ladenkastje + 2 kistjes.
Ik heb ze al 'n tijdje staan, maar dan in andere kleuren.De kistjes zijn dubbelzijdig; Op de achterkant zit Tilda papier. Mocht ik ooit uitgekeken zijn op zwart en kraft, kan ik ze zo weer omdraaien :O)
Ik heb 'n paar Tim Holtz stempels gebruikt en 'n paar van zijn teksten om me te inspireren.Qua grootte passen ze precies en ik vind ze gewoonweg erg mooi. Jullie ook?

gr.Yvonne

donderdag 22 september 2011

Rock and roll (birthday)Hoi dames,

Vorige week was 'n vriend van ons jarig en 't was dus weer 'ns tijd voor 'n mannenkaart. Sinds ik de combi kraft/zwart heb ontdekt, kan ik er maar geen genoeg van krijgen. Het design papier is dan ook precies mijn ding :O)Aangezien de jarige ook gitaar speelt, leek me dit 'n passende kaart. Hij was er ook erg blij mee en daar doe je 't per slot van rekekning ook voor, toch?

Stempels: Rockstar van Inkadinkado
Ticket: Whimsy
Papier: Printery Prima Marketing
Sterrenstansje: Quickutz
Stuk jute lint.

gr.Yvonne

zondag 18 september 2011

Happy HolidaysHey dames,

Alweer 't eerste kerstkaartje voor dit jaar.Ik heb me er wel 'n beetje toe moeten zetten. Toen ik eenmaal bezig was, begon ik steeds enthousiaster te worden.
Dit is ook m'n eerste kaartje met 'n frivolitee bloemetje erop.Ik ben er helemaal weg van; Zo verfijnd gemaakt en 't geeft 'n prachtig resultaat.Je kunt ze kopen bij de Priegelmiep. De link staat rechtsbovenin haar sidebar.

Stempel: Digi van Sassy Cheryl
Ingekleurd met: Copics
Papier: MME Lost and found Christmas
Sneeuwvlok: Marianne Design
Bloem: Priegelmiep :O)
Embellies: Sterrenbrads en metalen hoekje

gr.Yvonne

donderdag 15 september 2011

Theekistje gepimpt.Hoi dames,

Vandaag maar weer 'ns iets wat ik 't liefste doe.......pimpen.
Dit keer heb ik 'n theekistje van de Xenos onder handen genomen.
Ik heb allerlei merken stempels gebruikt en kwam erachter, dat zwart en kraft papier prima met elkaar combineren.Deze stijl spreekt me enorm aan en dat terwijl ik ook erg gecharmeerd ben van felle kleuren.
De teksten van Tim Holtz zijn ook al zo mooi; Daarom heb ik er eentje bovenop gestempeld.In 't kistje bewaar ik mijn correspondentie kaartjes, stempelblok en Memento inkt. Ben benieuwd of jullie er ook zo weg van zijn....

gr.Yvonne

zondag 11 september 2011

Happiness
Hoi dames,

Vanavond 'ns een keer iets heel anders. Ik had 'n leuk idee gezien- met verfstaaltjes- in de Cards Only en heb er m'n eigen draai aan gegeven. Ik vond 't best wel raar om geen afdrukje te gebruiken.Op de foto is niet goed te zien dat ik de gestempelde randjes met Perfect Pearls bewerkt heb, maar 't zit er echt op.
Ben zoals gewoonlijk weer erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Randstempel: Stempelglede
Inkt: Distress met daarover Perfect Pearls
Sentiment: Inkadinkado
Rosette: Tim Holtz mini rosette
Vlinders: Martha Stewart pons met daarachter 'n verfstaaltje(bouwmarkt)
Tabs en buttons: Quickutz stansje
Grote button: Joy stansje
Randje zwart kant.
Embellies: Plakpareltjes, rhinestones en bakers twine.

gr.Yvonne

donderdag 8 september 2011

Good luck.Hoi dames,

Ik heb 'n hele leuke digi shop ontdekt: Make it Crafty. Ik zag daar 'n heleboel leuke huisjes, maar heb me kunnen beheersen en er maar 2 gekocht. Wauw, wat 'n gedetailleerde afbeelding! Daar heb ik wel even op zitten ploeteren, maar 't resultaat is er dan ook naar.

Stempel: Digi house van Make it Crafty
Ingekleurd met: Copics
Papier: MME Stella and Rose
Rosette: Tim Holtz mini rosette
Embellies: Bedeltjes, metalen plaatje, stukje floss en 'n BG button.

gr.Yvonne

zondag 4 september 2011

Happy day.Hoi dames,

Is 't bij jullie ook zo vreselijk benauwd? Zelfs in m'n keldertje is 't warm en klef :O( Ik ben nog steeds aan 't opruimen en reorganiseren, maar heb nog 'n kaartje op voorraad.De digi's van de Emerald Faeries zijn superschattig, zo ook deze ondeugende elfjes.Ik heb aan de binnenkant wat ruimte vrij gelaten voor 'n extra tekstje. Als ik weet voor welke gelegenheid, kan ik 't altijd nog toevoegen.
Deze kaart doet mee met The Emerald Garden Faeries Challenge.
Binnenkant:


Stempel:Digi van The Emerald Faeries
Sentiment: Paper Salon
Ingekleurd met: Copics
Papier: Kaisercrafts Chapter One.
Rosette: Zelfgemaakt met de Scor-Pal
Vlindertje: MS pons
Bloemen: EK Succes Retro Flowers
Embellies: Pareltjes, dew drop,BG knoopjes en blingbling.

gr.Yvonne

donderdag 1 september 2011

Copic en Distress storage.

Goeiemiddag dames,

Zoals jullie weten, reorganiseer ik nogal graag. Zo ook de laatste dagen :O)
Ik was vorige week wat aan 't opruimen en toen ik klaar was, had ik aardig wat ruimte over in 'n kastje.Ik zit al 'n tijdje te broeden op 'n leuke manier om m'n Copics op te bergen en ineens wist ik 't: Ik ga 'n vakverdeling maken in dat ene kastje.Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb 't allemaal opgemeten en heb me bij de bouwmarkt eea. op maat laten zagen.Snel naar huis, nog wat passen en meten, latjes plakken en zie hier.....het eindresultaat! Ik ben helemaal in m'n nopjes; Vooral omdat dit hele projectje me maar E 5,20 heeft gekost.(E 3,- voor de lijm en E 2,20 voor de onderdelen) Geweldig toch!


Close up.


gr.Yvonne